Miramar posa en marxa una nova edició del seu Programa Municipal del Beques a l’Estudi per al curs 2016/2017

bequesnoticia

L’Ajuntament de Miramar obri el dilluns dia 12 de setembre el termini de sol·licitud per a les ajudes del Programa Municipal de Beques a l’Estudi, una iniciativa iniciada en 2011 i que ha suposat la concessió de 1.162 beques en cinc anys, amb una inversió total de més de 127.000 euros.

Així doncs, l’Ajuntament de Miramar atorgarà ajudes amb fons municipals als estudiants d’Educació Infantil, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i als estudiants universitaris. Els estudiants de la resta de nivells educatius ja estan inclosos dins del programa Xarxa Llibres, finançat conjuntament per l’Ajuntament de Miramar, la Generalitat i la Diputació. “D’esta manera i tal com ve succeint des de 2011, els estudiants de Miramar de tots els nivells educatius i que complisquen amb els requisits tindran beca per al present curs”, explica l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca.

En concret, els estudiants d’Educació Infantil rebran una ajuda de 50 euros, els estudiants de Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà, rebran una beca de 100 euros. Els estudiants de Cicles Formatius de Grau Superior podran rebre una ajuda de 450 euros, mentre que els universitaris opten a una beca de 800 euros. Per la seua banda, els alumnes de Primària, Secundària i FP Bàsica rebran una ajuda de fins a 200 euros, atorgada a través del programa Xarxa Llibres.

Tal com exposa l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca, “l’objectiu d’aquesta actuació és oferir una ajuda econòmica als pares i mares dels estudiants del nostre municipi, ja que som plenament conscients del gran esforç que duen a terme per a proporcionar als seus fills la millor educació possible. De fet, en aquests cinc anys hem anat augmentant la dotació d’aquestes ajudes fins a duplicar el seu import”.

Ací pots escoltar les declaracions d’Asensio Llorca

 

En el cas de les ajudes als alumnes d’Educació Infantil, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior i als estudiants universitaris, els requisits i la resta de documentació pot consultar-se en esta mateixa web, així com en les oficines de l’Ajuntament de Miramar.

A continuació també podeu consultar tota esta informació, així com descarregar el full d’inscripció, que s’haurà de portat cumplimentat a les oficines municipals, de dilluns a divendres de 9 a 13.30 hores o a través de la Seu Electrónica de l’Ajuntament de Miramar

Ací pots escoltar les declaracions sobre este tema de l’alcalde de Miramar, Asensio Llorca