Bus des de Miramar al festival BlaiFest

blai_fest_calaix jove
?? ATENCIÓ JOVENTUT DE MIRAMAR! A través de la col·laboració entre la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Miramar i el Calaix Jove de la Mancomunitat de La Safor, teniu a la vostra disponibilitat un autobús gratuït perquè pugueu anar i tornar al festival BlaiFest ??, celebrat el pròxim dissabte 2 de febrer a Potries.
 
Si teniu entre 16 i 30 anys, podeu inscriure-vos a la Biblioteca Municipal de Miramar fins al pròxim dijous dia 31 de gener. Recordeu que si sou menors d’edat, haureu de dur-nos un justificant que vos facilitarem a la Biblioteca així com el DNI per poder pujar al bus i entrar als concerts del dia en qüestió.

 
? Podeu comprar l’entrada del festival amb Els Catarres, Mafalda i La Fúmiga des de 5 euros! VENDA D’ENTRADES ONLINE EN: https://pro21cultural.com/events/blai-fest-els-catarres-mafalda-la-fumiga/?fbclid=IwAR1ZBkjATgqqTENYJ46G8INNtWm4ygM1wPx0968pEAz8P31Yl-jeKyOp7D4
 
? IMPORTANT, cal que tingueu present que no es permet el transport de qualsevol beguda alcohòlica a l’autobús. Per qualsevol dubte, podeu en preguntar al 686 90 02 30 o a la Biblioteca.
 
—- CASTELLANO
 
?? ATENCIÓN JUVENTUD DE MIRAMAR! A través de la colaboración entre la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Miramar y el Calaix Jove de la Mancomunitat de La Safor, tenéis a vuestra disponibilidad un autobús gratuito para que podáis ir y volver al festival BlaiFest ??, celebrado el próximo sábado 2 de febrero en Potríes.
 
Si tenéis entre 16 y 30 años, podéis inscribir-os en la Biblioteca Municipal de Miramar hasta el próximo jueves día 31 de enero. Recordad que si sois menores de edad, tendréis que llevarnos un justificante que os facilitaremos en la Biblioteca así como el DNI para poder subir al buzo y entrar a los conciertos del día en cuestión.
 
? Podéis comprar la entrada del festival con Los Catarres, Mafalda y La Fúmiga desde 5 euros! VENTA De ENTRADAS ONLINE EN: https://pro21cultural.com/events/blai-fest-els-catarres-mafalda-la-fumiga/?fbclid=IwAR1ZBkjATgqqTENYJ46G8INNtWm4ygM1wPx0968pEAz8P31Yl-jeKyOp7D4
 
? IMPORTANTE, hace falta que tengáis presente que no se permite el transporte de cualquier bebida alcohólica al autobús. Por cualquier duda, podáis al preguntar al 686 90 02 30 o en la Biblioteca.