L’Ajuntament de Miramar aconsegueix una ajuda de 120.000 euros per a la millora del Polígon Industrial

DSC_3391

L’Ajuntament de Miramar millorarà el Polígon Industrial Les Vinyes amb un projecte subvencionat amb 120.000 euros per  l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace), dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Els treballs que s’emmarquen dins la millora, modernització i la dotació d’infraestructures i serveis de la zona industrial del municipi estan pressupostats amb 200.000 euros, import subvencionat per la Generalitat Valenciana i del que l’Ajuntament assumirà la part restant del total del cost de la inversió.

“Aquesta ajuda permet a l’Ajuntament continuar apostant per la renovació i la dotació de serveis i infraestructures al Polígon Industrial Les Vinyes de Miramar, imprescindible per a les empreses establertes en el nostre municipi i per a l’atracció de noves empreses que creen llocs de treball”, assegura Asensio Llorca, alcalde de Miramar.

El Ayuntamiento consigue una ayuda de 120.000 euros para la mejora del Polígono Industrial

El Ayuntamiento de Miramar mejorará el Polígono Industrial Les Vinyes con un proyecto subvencionado con 120.000 euros por el Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial  (Ivace), dependiente de la Consellería de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo.

Los trabajos que se enmarcan dentro de la mejora, modernización y la dotación de infraestructuras y servicios de la zona industrial del municipio están presupuestados con 200.000 euros, importe subvencionado por la Generalitat Valenciana y del que el Ayuntamiento asumirá la parte restante del total del coste de la inversión.

“Esta ayuda permite al Ayuntamiento continuar apostando por la renovación y la dotación de servicios e infraestructuras en el Polígono Industrial Les Vinyes de Miramar, imprescindible para las empresas establecidas en nuestro municipio y para la atracción de nuevas empresas que creaen puestos de trabajo”, asegura Asensio Llorca, alcalde de Miramar.