Miramar registra més de 340 l/m² per les fortes pluges sense cap incident

20181121-Temporal platja (4)

Els últims temporals de pluja que han afectat la Comunitat Valenciana, i especialment La Safor, han deixat 340,8 litres per metre quadrat a Miramar, on no s’ha registrat cap incidència gràcies al funcionament de les infraestructures hidràuliques.

L’equipament de clavegueram i bombes d’aigua instal·lat a tot el terme municipal, ha funcionat eficientment, permetent així superar, sense cap d’any material ni humà, el pas de la gota freda registrada a la fi del mes d’octubre, amb més de 140 l/m² al poble i 160 l/m² a la platja. Així com les fortes pluges, d’aquesta última setmana, que han afectat greument La Safor, i que a Miramar han registrat 194,5 l/m², i a la platja 174,5 l/m².

20181121-Temporal platja (2)

El treball de construcció i manteniment de les canonades i estacions de bombament realitzat durant més de dues dècades a Miramar ha permés que el municipi continue amb la seua activitat normal després del pas dels temporals de pluja, evitant inundacions, basses d’aigua als carrers i talls de vies o camins.

Malgrat això, el temporal marítim ha afectat amb cruesa la zona litoral del municipi. El riu Serpis ha arrossegat fins a les platges del sud de Gandia centenars de canyes i desaprofitaments, la neteja dels quals depén de la Demarcació de Costes de l’Estat Espanyol.