Vora un miler d’atletes omplin els carrers de Miramar en la XXIV Volta a Peu

El passat dissabte Miramar va organitzar la XXIV edició de la Volta a Peu, amb eixida i arribada a la platja de Miramar. Quasi un miler d’atletes de totes les edats van participar en les diferents curses organitzades, que ompliren de color els carrers del poble i la platja. La Regidoria d’Esports, en col.laboració amb el Club d’Atletisme Miramar Fent Cames va organitzar aquest event, que va ser tot un èxit. Respecte als resultats, el guanyador en categoria absoluta va ser Jesús Gomar, del CA Safor-Delikia Sport, amb un temps de 25 minuts i 25 segons. A continuació va arribar l’atleta del Club d’Atletisme Miramar Fent Cames Fernando Escrivá, amb un crono de 26:11. El tercer lloc va ser per a l’alteta manxec Jesús Lungaran, amb un temps de 26:27. En categoria femenina absoluta la victòria va ser per a Hue Nguyen Le, que aconseguí un crono de 30:52. L’atleta Lorena Rodríguez, del CA Urban Runner’s Club va ser segona, amb 31.53. En tercer lloc arribà Sandra Díaz Hernández, del CA Guadassuar, en un temps de 32.53