Miramar organitza l’Escola d’Estiu 2016

L’Ajuntament de Miramar organitza un any més l’Escola d’Estiu, que es desenvoluparà al Centre Social el Molí de l’1 de juliol al 31 d’agost en horari de 9 a 14 hores. En esta activitat poden participar els xiquets i xiquetes d’entre 4 i 12 anys d’edat. Durant l’Escola d’Estiu, els alumnes participaran en diverses activitats esportives, lúdiques i formatives, així com eixides a la platja i diverses activitats en anglés. Els alumnes també tindran a la seua disposició les instal.lacions del Centre Esportiu El Molí, amb diverses zones esportives i les dues piscines.

El preu per mes de l’Escola d’Estiu és de 120 euros per als xiquets i xiquetes empadronats (140 per als no empadronats). Si la inscripció es vol fer per una quinzena, el preu és de 66 euros (72 per als no empadronats), mentre que per setmana el preu és de 36 euros (40 per als no empadronats). La inscripció per setmanes o quizena només es podrà formalitzar dins del mateix mes, juliol o agost.

Per a formalitzar la inscripció s’ha d’omplir aquest formulari. A continuació, pagar per transferència o en qualsevol oficina del Banc Popular i portar còpia de l’ingrés bancari i el formulari a l’Ajuntament de Miramar, de dilluns a divendres de 10 a 13. Esta documentació també es pot enviar per correu electrònic, a regidoria03@ajumiramar.org. Per a qualsevol consulta pots telefonar al 608169583.

El dijous 23 de juny a les 19 hores s’ha organitzat una xarrada informativa al Centre Social El Molí.

DOCUMENTS

Formulari d’Inscripció Escoleta d’Estiu Miramar 2016

Si vols treballar com a monitor o monitora de l’Escola l’Estiu, l’empresa Lauter Gestió socioeducativa i de Formació ha obert un procés de selecció per a contractar a dues monitors i monitores. Les bases estan disponibles en esta mateixa pàgina web i en la Seu Electrònica de l’Ajuntament de Miramar