Miramar acull aquest diumenge la segona edició de la Cursa de la Dona


Este diumenge, dia 19 de febrer, Miramar acull la segona edició de la Cursa de la Dona, un esdeveniment organitzat pel Club d’Atletisme Miramar Fent Cames amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Miramar (ADOMAR) i l’Ajuntament del municipi.

Igual que l’any passat, la II Cursa de la Dona es desenvoluparà en un circuit urbà entre el poble i la platja de Miramar, en una distància de 5.000 metres. El traçat és pla íntegrament i podrà recórrer-se tant corrent com caminant. L’eixida està prevista a les 11 hores des del Parc de la Natura, on també estarà situada la meta de la prova.

Fins al moment són més de 300 les dones inscrites de totes les edats, que competiran juntes en tres categories: fins a 15 anys, de 16 a 49 anys i de més de 50 anys. Les tres primeres classificades de cada categoria rebran un trofeu, així com la primera classificada local en cadascuna de les tres categories. També es lliurarà trofeu al primer equip classificat en cada categoria, així com un trofeu especial al club amb major nombre d’integrants que hagen finalitzat la prova.

El termini d’inscripció anticipada ja ha finalitzat. No obstant això, també és possible inscriure’s presencialment aquest dissabte, de 10 a 14 i de 16 a 21 hores en el Centre Esportiu El Molí de Miramar, al preu de 8 euros. Cal recordar que un euro de cada inscripció serà donat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Juntament amb la inscripció, les participants rebran una samarreta commemorativa, que podran arreplegar juntament amb el dorsal en el Centre Esportiu El Molí el dissabte dia 18 de 10 a 14 i de 16 a 21 hores i el mateix dia de la carrera, de 9 a 10 hores en la zona d’eixida. Els qui s’inscriguen de forma presencial el dissabte podran arreplegar el seu dorsal en aqueix mateix moment, però sense dret a la samarreta commemorativa.