Més de 350 dones de totes les edats participen en la II Cursa de la Dona de Miramar


Ahir diumenge Miramar va ser l’escenari de la segona edició de la Cursa de la Dona, un esdeveniment organitzat pel Club d’Atletisme Miramar Fent Cames amb la col·laboració de l’Associació de Dones de Miramar (ADOMAR) i l’Ajuntament del municipi.

Més de 350 dones de totes les edats van participar en la prova, que es va convertir en tot un èxit organitzatiu i de participació. Així mateix, en acabar la prova, els organitzadors van lliurar al regidor d’Esports de l’Ajuntament de Miramar, Vicent Seguí, un taló de 510 euros, que serà donat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Aquesta quantitat procedeix de destinar un euro de cada inscripció a la lluita contra el càncer, així com de les aportacions arreplegades en una guardiola solidària que es va habilitar a Miramar des d’uns dies abans de la prova.

Esportivament, la victòria en categoria de 16 a 49 anys va ser per a l’atleta Hanna Maksimava, del club Raramuri, amb un temps de 20 minutos i 23 segons. En segon lloc va arribar l’atleta local, del Club d’Atletisme Miramar Fent Cames, Clara Sifre, amb un crono de 24:10. El tercer lloc del podi va ser para Cristina Pulido, del CA Els Oliveros, també amb un temps de 24:10. En categoria de 0 a 15 anys, Carla Montagud va ser la guanyadora, mentre que Xelo Mas va aconseguir pujar al més alt del podi en la categoria de majors de 50 anys.

Respecte a les atletes locals, en la categoria de 0 a 15 anys la guanyadora va ser Carla Montagud. Clara Sifre va aconseguir la victòria en la categoria d’atletes d’entre 16 i 49 anys, mentre que Susana Sivera va ser la guanyadora en la categoria de majors de 50 anys.