Les obres de reurbanització de la plaça dels Quatre Vents encaren la recta final

PlazaQuatreVentsMiramarL’Ajuntament de Miramar està prop de finalitzar les obres de reurbanització de la plaça dels Quatre Vents, una zona verda de més de 2.800 metres quadrats molt utilitzada pels veïns i veïnes de la zona oest del municipi.

Les obres suposen la remodelació de les zones per als vianants de la plaça, on s’instal·larà nou paviment i empedrat. D’altra banda, també s’han instal·lat noves vorades per a separar les zones enjardinades de les zones per als vianants, així com les infraestructures necessàries per a evitar que les arrels dels arbres danyen les zones pavimentades. Les obres també van a suposar la reforma de la pèrgola, sanejant les columnes i el banc situat en la zona central. Finalment, també s’està soterrant la xarxa d’enllumenat de tota la plaça.

Estes obres suposen una inversió de més de 66.000 euros, íntegrament finançada amb recursos propis de l’Ajuntament de Miramar. Tal com exposa l’alcalde del municipi, Asensio Llorca “la plaça dels Quatre Vents va ser urbanitzada a principis dels anys 90 i per això ja necessitava una remodelació. Durant els últims mesos hem dut a terme millores puntuals, com la renovació dels bancs i la zona de jocs infantils, però amb esta actuació remodelem íntegrament una zona verda molt utilitzada”.