Les obres de la piscina descoberta de Miramar, finalitzades

Les obres de construcció de la piscina semi olímpica de Miramar han finalitzat ja. La nova instal·lació municipal, que suposa una inversió de 370.000 euros, ha estat finançada íntegrament amb una subvenció de la Diputació de València.

El president de la Diputació de València, Toni Gaspar, va visitar este dimarts les instal·lacions de la piscina municipal juntament amb el Diputat d’Hisenda Vicent Mascarell i alguns alcaldes de la comarca de La Safor.

La piscina s’inaugura el divendres 17 de juny de 2022 a les huit de la vesprada, en un acte obert a tot el públic amb visita i vi d’honor. El dissabte i diumenge 18 i 19 de juny l’Ajuntament de Miramar realitzarà una jornada de portes obertes perquè tots i totes puguem gaudir de la nova instal·lació.

La instal·lació ocupa 1500 m² i compta amb dues zones de bany, un edifici per als vestuaris, habilitat amb dutxes i canviadors per a persones amb mobilitat reduïda, espai per als socorristes i una infermeria que comptarà amb desfibril·lador. Més de 950 m² estan ocupats per zones verdes amb espais condicionats amb para-sols.

Pilar Peiró, alcaldessa de Miramar: “La nova piscina descoberta constitueix un nou pas de la renovació de les instal·lacions esportives que l’Ajuntament de Miramar te previst continuar desenvolupar”.

“Encetem l’estiu amb aquest nou servei a disposició de tota la ciutadania. Durant la primera setmana d’inscripcions ja hem tingut mig centenar d’inscripcions” destaca l’alcaldessa.