La Volta a Peu de Miramar va celebrar la seua XXV edició amb gran èxit de participació i organitzatiu

La Volta a Peu de Miramar va celebrar dissabte passat la seua XXV edició convertint-se, un any més, en un gran èxit organitzatiu i de participació. L’organització de l’esdeveniment va ser a càrrec de les Regidories d’Esports i Turisme de l’Ajuntament de Miramar, amb la col·laboració del Club d’Atletisme Miramar Fent Cames. Per segon any consecutiu, l’eixida i la meta estaven situades en la platja de Miramar. L’esdeveniment també va comptar amb la participació de la Unió Musical Milamarina, que enguany també compleix 25 anys d’història. La banda de música de Miramar va dur a terme una cercavila abans de la disputa de la carrera principal, l’eixida de la qual va tenir lloc a les 20.30 hores.

En el plànol esportiu, cal destacar la victòria en la prova de l’atleta gandiense del Redolat Team Salva Gomar, amb un temps de 26 minuts i 8 segons. Gomar va superar en els metres finals al corredor local Fernando Escrivà, del C.A. Miramar Fent Cames, que va entrar en meta cinc segons després, amb un crono de 26 minuts i 13 segons. En tercer lloc va entrar el corredor de l’equipe Quilòmetre 42 Felipe Fayos, amb un temps de 26:54.

En categoria femenina absoluta la victòria va ser per segon any consecutiu per a Hue Nguyen Le, de l’equip Capol, que va registrar un crono de 31:47. L’atleta Cristina Orenes va arribar segona, amb 33.01, mentre que el tercer lloc va ser para Mari Carmen Torregrosa, amb un temps de 33.38.
Pots consultar les classificacions completes de totes les categories ací