La platja de Miramar, a punt per a les vacances de Setmana Santa


L’Ajuntament de Miramar ja ha posat a punt la platja de cara a les vacances de Setmana Santa. Després de les fortes tempestes del passat mes de febrer, els operaris municipals han treballat intensament per a deixar la platja en les millors condicions possibles. Així mateix, la Conselleria de Turisme també ha reparat part de les infraestructures danyades pel temporal.

Per a estes vacances s’han instal.lat la major part dels rentapeus, així com les papereres ubicades en l’arena i una part de les passarel.les. Per altra banda, també des de hui dilluns i durant els dies 11, 12 i 18 d’abril, es prestarà atenció sanitària al Consultori Mèdic de l’avinguda Corts Valencianes, en horari de 8 a 3. Així mateix, entre els dies 13 i 17 d’abril s’instal.larà al passeig marítim el tradicional mercat artesanal.

La posada a punt de la platja ha suposat un important esforç per als operaris de l’Ajuntament. Les previsions de bon oratge i els dies de festa fan que s’espere una xifra elevada d’ocupació en la platja de Miramar durant les vacances de Setmana Santa.