La Biblioteca estrena març amb nous llibres

Nuevos libros marzo Biblioteca Miramar (1) Nuevos libros marzo Biblioteca Miramar (2)

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar en la seua aposta pel foment de la lectura torna a incorporar noves publicacions a la Biblioteca Municipal.

Quins llibres nous pots trobar?

L’última novel·la de Julia Navarro, ‘Tú no matarás’. Una història absorbent que ens parla sobre la culpa, la venjança, el pes de la consciència i els secrets que ens acompanyen i condicionen les nostres decisions.

‘Yo, Julia’, Premi Planeta 2018. Una novel·la històrica situada a l’Imperi Romà i que té com a protagonista a una dona.

‘Permafrost’, Premi Llibreter 2018. Debut de l’escriptora Eva Baltasar que narra la història intima i carnal d’una protagonista amb instint suïcida que es protegeix de l’exterior però, s’entrega amb intensitat al sexe amb altres dones, la literatura i l’art.

‘Una madre en la ciudad’ és un llibre de Beatríz Millán il·lustrat per Vireta que tracta sobre maternitat. Una lectura que arriba directament al cor de totes les mares.

Per als més menuts tenim la primera entrega de la sèrie de llibres de ficció ‘La diversión de Martina’, (Un desastre de cumpleaños). Les diferents entregues d’aquesta sèrie estan basades en el canal de YouTube ‘La diversión de Martina’ que compta amb quasi 3,5 milions de subscriptors. Encara no coneixes a aquesta jove i les seues aventures?

I un altre dels grans èxits entre els més menuts és ‘Futbolísimos’. En aquest cas es tracta de l’últim de la col·lecció. Un llibre de futbol, intriga i molt d’humor.

Cal recordar que els usuaris de la Biblioteca tenen a la seua disposició més de 6.000 llibres, i també disposa de xarxa WIFI i ordinadors d’última generació.

No coneixes la teua Biblioteca? Està situada en l’avinguda del Mar número 26, en la primera planta del Centre Social El Moli. L’horari: de 17 a 20 hores de dilluns a divendres.

La Biblioteca estrena marzo con nuevos libros

La Concejalía de Cultura del Ayuntamiento de Miramar en su apuesta por el fomento de la lectura vuelve a incorporar nuevas publicaciones a la Biblioteca Municipal.

Qué libros nuevos puedes encontrar?

La última novela de Julia Navarro, ‘ no matarás’. Una historia absorbente que nos habla sobre la culpa, la venganza, el peso de la conciencia y los secretos que nos acompañan y condicionan nuestras decisiones.

Yo, Julia’, Premio Planeta 2018. Una novela histórica situada al Imperio Romano y que tiene como protagonista a una mujer.

Permafrost’, Premio Librero 2018. Debut de la escritora Eva Baltasar que narra la historia íntima y carnal de una protagonista con instinto suicida que se protege del exterior pero, se entrega con intensidad al sexo con otras mujeres, la literatura y el arte.

‘Una madre en la ciudad’ es un libro de Beatríz Millán ilustrado por Vireta que trata sobre maternidad. Una lectura que llega directamente al coro de todas las madres.

Para los más pequeños tenemos la primera entrega de la serie de libros de ficción ‘La diversión de Martina’,(Un desastre de cumpleaños). Las diferentes entregas de esta serie están basadas en el canal de YouTube ‘La diversión de Martina’ que cuenta con casi 3,5 millones de suscriptores. Todavía no conoces a esta joven y sus aventuras?

Y otro de los grandes éxitos entre los más pequeños es ‘Futbolísimos’. En este caso se trata del último de la colección. Un libro de fútbol, intriga y mucho de humor.