Miramar destina 39.000 euros a les beques d’estudi

material-escolar2L’Ajuntament de Miramar destina 39.650 euros per a les ajudes del Programa Municipal de Beques d’Estudi durant el curs 2018/2019. Des de 2011 les ajudes oferides per l’Ajuntament de Miramar han arribat fins a 1.300 persones, amb una inversió superior als 175.000 euros que han eixit dels fons propis municipals.

Les ajudes, que s’han incrementat en 9.000 euros respecte a l’any passat, arriben als estudiants d’Educació Infantil, Batxillerat, Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, als estudiants universitaris, i com a novetat d’aquest curs als alumnes de l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI). Educació Primària, Secundària Obligatòria i FP Bàsica estan inclosos en el programa Xarxa Llibres.

En la convocatòria de les beques per aquest curs, la dotació màxima de les ajudes s’ha incrementat en infantil, que ha passat de 50 a 100 euros. Els estudis de batxillerat i cicles de grau mitjà, que també rebran 50 euros més, passant de 100 a 150 euros. En el cas de l’EOI, aquest any, cada estudiant pot percebre fins a 100 euros. D’aquesta forma, es mantenen els 450 euros destinats al grau superior i els 800 euros per als estudis universitaris.

Aquestes ajudes estan destinades a l’adquisició de llibres de text, material escolar o informàtic, el cost de la matrícula, les despeses d’allotjament o el transport públic. Els impresos per a requerir les beques es poden aconseguir en el mateix Ajuntament o en la pàgina web de l’Ajuntament i es poden presentar a través de la Seu Electrònica o en les oficines municipals.

En el cas dels alumnes de 0 a 3 anys de Miramar, l’Ajuntament també finança part del cost del funcionament de l’Escoleta. En concret, el consistori aporta 140 euros al mes per cada un dels alumnes de l’Escoleta Municipal.