Maria Josep Escrivà, premi Grup Ràdio Gandia en la categoria de Cultura

Entrega del guardó Grup Ràdio Gandia a Maria Josep Escrivà. Foto: Ràdio Gandia

Entrega del guardó Grup Ràdio Gandia a Maria Josep Escrivà. Foto: Ràdio Gandia

L’escriptora i veïna de Miramar, Maria Josep Escrivà, ha sigut premiada amb el guardó Grup Ràdio Gandia en la categoria de Cultura aquest any 2018, reconeixements que s’entregaren el passat divendres en la Gala dels Premis Ràdio Gandia. La poeta ha sigut reconeguda per la seua llavor en la difusió de la poesia en tots els àmbits, com indiquen des del mitjà de comunicació. Un premi que rep amb molta estima i calidesa, “per mi és un premi molt especial perquè valora el meu treball al camp de la poesia”, reconeix l’escriptora natural del Grau.

Per a ella, aquest guardó, igual que el Premi Narrativa Infantil Carmesina de La Safor 2018, són importants perquè signifiquen “un reconeixement a la feina”, destaca la poeta. A més, Maria Josep ressalta que aquests premis són un suport a la feina, tant en l’àmbit econòmic com per l’oportunitat de publicació que permet que els llibres arriben al públic.

L’escriptora admet l’admiració per Miramar, el seu poble d’adopció, pel respecte a l’entorn i per la tranquil·litat dins les dimensions humanes, però sobretot, pel suport a la cultura. “La ciutadania ha de sentir-se orgullosa de què Miramar oferisca l’accés a la cultura”, assegura l’autora.  

Pilar Peiró, regidora de cultura de l'Ajuntament de Miramar, en els premis Ràdio Gandia.

Pilar Peiró, regidora de cultura de l’Ajuntament de Miramar, en els premis Ràdio Gandia.

Maria Josep, que a principis d’any presentà a l’Auditori de Miramar l’espectacle narratiu  L’Home del Capell de Palla, actualment es troba immersa en el treball de presentació de Tenda d’Animals, l’obra publicada per Tàndem Edicions arran del Premi Carmesina. A més, està treballant en la futura preparació d’un recital amb un fort component fotogràfic.

 

· Podeu trobar a Maria Josep Escrivà i tota la informació sobre les seues obres al seu blog personal: Passa la vida.