Miramar celebra la Fira del Llibre amb activitats per a totes les edats

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Miramar organitza el dissabte, dia 23 d’abril, una nova edició de la Fira del Llibre. Les activitats, per a totes les edats, tindran lloc en la plaça de la música a partir de les 11.00 hores.

VENDA DE LLIBRES

Per una banda, les llibreries Ambra, de Gandia, l’editorial Edició del Sud, de Piles, instal·laran els seus estands on posaran a la venda tota mena de llibres, que podran ser adquirits amb els vals de descompte de dos euros que l’Ajuntament de Miramar repartirà a tots els xiquets i xiquetes del CEIP Oliveretes. A més, aquest any també estan disponibles a la Biblioteca Municipal per als lectors i lectores del poble.

“Una iniciativa que ve repetint-se durant els últims anys i a través de la qual busquem, des de l’Ajuntament, impulsar la lectura al nostre poble”, destaca Susana Gilabert, regidora de Cultura de l’Ajuntament de Miramar.

PROGRAMACIÓ:

Les activitats s’iniciaran a les 11.00 h amb el contacontes d’Almudena Francés. Seguidament, els xiquets i xiquetes podran realitzar el taller “Fes el teu quadern de lectura” amb Marta Pellicer. I a les 13.00 h tindrem a la nostra veïna Noemí Puertas que ens presentarà el seu primer llibre ‘Akash (Reflexiones del Alma)’.

11.15 h Contacontes amb Almudena Francés

12.15 h Taller: “Fes el teu quadern de lectura” amb Marta Pellicer

13.00 h Presentació del llibre ‘Akash (Reflexiones del Alma)’ amb Noemí Puertas (Miramar)