Exposició i visita de la restauració de les campanes i el campanar

cartell campanes

 
L’Ajuntament de Miramar obri a tot el poble el dijous 7 de març l’exposició ‘Abans i després’ de les campanes i el campanar de Miramar’. La mostra està composta per dues parts. Per un costat uns panells fotogràfics on s’il·lustrarà la restauració tant dels instruments com la reconstrucció arquitectònica. A més, ‘María Joaquina’, ‘San Andrés Apostol’, ‘Nuestra Señora del Pilar’ i ‘Santa Teresa’ estaran exposades a la plaça de l’Església perquè tothom les puga veure de prop i tocar.
 
Quan es pot visitar? A partir de les 12:00 hores Exposició de les campanes restaurades a la plaça de l’Església. De 12:00 a 13:00 hores i a partir de les 17:00 hores visita de l’Exposició fotogràfica a l’Església de Miramar.
 
A les 18:00 hores una cercavila a càrrec de la Unió Musical Milamarina recorrerà els carrers del poble per commemorar la celebració i  continuació tocs de campanes l’Associació de Campaners de l’Alqueria de la Comtessa oferiran una demostració de TOCS DE CAMPANA
 
Fi de festa a càrrec de Borredà

 

El Ayuntamiento de Miramar abre en todo el pueblo el jueves 7 de marzo la exposición ‘Antes y después’ de las campanas y el campanario de Miramar’. La muestra está compuesta por dos partes. Por un lado unos paneles fotográficos donde se ilustrará la restauración tanto de los instrumentos como la reconstrucción arquitectónica. Además, ‘María Joaquina’, ‘San Andrés Apostol’, ‘Nuestra Señorade Pilar’ y ‘Santa Teresa’ estarán expuestas en la plaza de la Iglesia para que todo el mundo las pueda ver de cerca y tocar.

Cuándo se puede visitar? A partir de las 12:00 horas Exposición de las campanas restauradas a la plaza de la Iglesia. De 12:00 a 13:00 horas y a partir de las 17:00 horas visita de la Exposición fotográfica en la Iglesia de Miramar.

A las 18:30 horas un pasacalle a cargo de la Unión Musical Milamarina recorrerá las calles del pueblo para conmemorar la celebración y a continuación la Asociación de Campaneros de l’Alqueria de la Comtessa ofrecerá una demostración de TOQUES DE CAMPANA.

Final de fiesta a cargo de Borredà