El Centre Esportiu El Molí comença temporada amb novetats

El Centre Esportiu El Molí de Miramar ha començat este mes de setembre una nova temporada, marcada per l’increment de les activitats organitzades, el nombre de classes i per la implantació de les reserves online a través de la nova pàgina web del centre i una nova aplicació mòbil, habilitada de moment per a dispositius android i disponible en Play Store.

Cal recordar que aquesta infraestructura esportiva municipal disposa d’un total de quatre sales d’activitats dirigides, una d’elles destinada a musculació i altres tres en les quals es duen a terme tot tipus d’activitats, com fitwalker, spinning, zumba, gap, pilates o body UP, entre altres. A més d’estes activitats, el Centre Esportiu El Molí ofereix cursos de funky, patinatge i taekwondo.

Així mateix, un dels principals atractius del Centre Esportiu El Molí és la seua zona d’aigües, integrada per dues piscines climatitzades, una de 16 per 8 metres i una altra per xiquets i xiquetes, així com sauna i spa. Tota esta zona està equipada amb sistemes de cloració salina, a través d’electròlisi. En esta zona d’aigües, a més de bany lliure, es pot practicar aquagym així com diversos cursos de natació per a tot tipus de persones, fins i tot nadons a partir dels quatre mesos d’edat. Contigua a la zona d’aigües, l’Ajuntament de Miramar ha condicionat una zona verda de 1.000 metres quadrats, equipada amb solarium, gespa i jocs infantils, que presta servei durant els mesos d’estiu. A més d’estes instal·lacions, el Centre Esportiu El Molí disposa de camp de futbol reglamentari de gespa artificial, dues pistes de pàdel, pistes de futbet i tennis i frontó.

Tal i com exposa el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Miramar, Vicent Seguí, “una de les principals novetats és la possibilitat d’efectuar reserves online, no solament de la classe, sinó que també és possible triar una bicicleta estàtica en concret de la sala o una màquina de fitwalker, per exemple. Este sistema de reserves online està disponible per al fitwalker, el spinning, el jumping, el TRX i el pàdel i es pot utilitzar tant des de la web com des de la nova aplicació mòbil, que també permet la recepció de notificacions sobre, per exemple, novetats o incidències respecte a alguna classe. Així mateix, també oferim la possibilitat de provar gratuïtament una classe de fitwalker, spinning, jumping i TRX. Respecte a la zona d’aigües, esta temporada incrementem la classes d’aquagym, que començaran a les 8.30 hores”.